Voorjaarsrit de Geldersche Vallei - Terschuur

Toerritten
Logo-De-Tolboom-V2
Datum: 2021-04-17 11:30 - 17:00

Locatie: Pannenkoekenboerderij & Eeterij De Tolboom  |  Plaats: Terschuur, Nederland

Geachte BX Club-lid,

De voorjaarsrit komt weer in zicht!

Zaterdag 17 april is het zo ver. Voor deze gelegenheid hebben we een prachtige route uitgezet in de "Gelderse Vallei". De route gaat door de mooie natuur en over "landweggetjes" en "doorrijweggetjes", slingerend van kleine dorpjes tot af en toe een grotere gemeente door de Gelderse Vallei. Een heerlijk moment om nog even de BX uit te laten voordat de winterstalling er weer aankomt!

Om 11:30 uur opent restaurant de Tolboom in Terschuur, speciaal voor ons wat vroeger dan normaal, de deuren. We worden verwelkomd met een lekkere kop koffie of thee en een plak cake.

tolboom

Er is de mogelijkheid om na de rit op eigen kosten te blijven eten. De Tolboom heeft een uitgebreide kaart tegen een betaalbare prijs. Uit betrouwbare bron weten we dat het 3-gangenmenu voor € 20,95 een aanrader is. U kunt hier de gehele menukaart vinden.

In verband met de geldende maatregelen en de verwachte drukte is vooraf aanmelden noodzakelijk. 

De toerrit start om 12:30 uur. Wij worden circa 16:30 uur terugverwacht bij De Tolboom.
Na de rit parkeren we op het parkeerterrein van de kerk schuin tegenover De Tolboom. Consumpties bij terugkomst zijn voor eigen rekening.
Om 17:00 uur zullen we afsluiten met de prijsuitreiking.

De Najaarsrit is aangemeld bij de belastingdienst voor de evenementenregeling. Het is dus mogelijk om met je geschorste BX, wel verzekerd en APK waardig, naar de Najaarsrit te komen. Wil je gebruik maken van deze regeling, dan dien je het kenteken van de betreffende auto op te geven bij je inschrijving.

Meld je uiterlijk zondag 11 oktober aan via het inschrijfformulier.

Hopelijk tot ziens op 17 oktober in Terschuur!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur BX Club Nederland

 

 

Alle datums


Evenement: 2021-04-17 11:30 - 17:00