Update - magazijn lokatie

Zoals besproken op de algemene ledenvergadering van afgelopen zaterdag 9 maart zijn we druk bezig met het vinden van een alternatieve lokatie voor het magazijn.

Er werd gestemd vóór behoud van het magazijn, en vóór verhuizing ervan.

Aad, Roel en ik zijn afgelopen donderdag wezen kijken. Voor de club ziet dit er erg aantrekkelijk uit. We zouden royaal de ruimte krijgen en voorzien zouden zijn van faciliteiten zoals een brug - per uur te huur - en voldoende buitenruimte voor parkeren. We zouden hier het hele jaar door toegang kunnen hebben. 

In verband met de nog lopende onderhandelingen kunnen we verder nog geen details prijs geven. Zodra er meer bekend is laten we dit zeker weten.

Het betekent wel dat in ieder geval de vorm van de geplande toerrit/magazijndag in oktober op losse schroeven staat. Mocht het allemaal af komen dan zullen we de maand oktober moeten gebruiken om alle spullen van het magazijn te verhuizen. 

Om alles in de toekomst soepel te laten verlopen willen we tijdens de verhuizing meteen een inventarisatie maken van de aanwezige spullen.
Op die manier hopen we dan toekomstige aanvragen sneller en beter te bedienen.

Wordt vervolgd!

 

Vervolg: inmiddels zijn we in de positie gekomen dat we nadere afspraken moeten gaan vastleggen met Aad. 

Dit betekent dat er een verhuizing zit aan te komen. Deze zal gezien de toegankelijkheid niet voor 1 oktober van dit jaar plaatsvinden.