De verhuizing is in volle gang!

Afgelopen weekend hebben we een flinke duw gegeven aan de verhuizing van ons clubmagazijn. Vrijdag zijn we in klein comité begonnen met de voorbereidingen en hebben we een flinke lading verhuisd; zaterdag en zondag hebben we met vele handen de vrachtwagen gevuld en het werk licht weten te houden. Het grootste gedeelte, naar schatting 85 procent van het totaal volume, is nu verhuisd.

Iedereen die meegeholpen heeft bij deze nogmaals hartelijk dank!

 Daarmee is de verhuizing nog niet voorbij, zoals hier is te zien. De achterste 2 blokken (3 rijen) moeten nog worden verhuisd. 

Restant oude magazijn

Voordat we daarmee aan de gang gaan moeten we eerst nog opruimen en uitdunnen in het nieuwe magazijn. Er is namelijk veel meer spul uit alle hoeken en gaten vandaan gekomen dan we hadden verwacht. 

Daarom gaan we aanstaande zaterdag verder met het werk: in Gieten gaan we eerst spullen opruimen die nog niet in een stelling staan. Hopelijk komen we er ook aan toe om een begin te maken met het uitsorteren van met name grote interieurdelen die zoveel jaren opslag niet allemaal goed hebben doorstaan. Voornaamste is nu dat Aad weer toegang krijgt tot de delen van zijn loods die niet door de club gehuurd worden.

Om dit mogelijk te maken hebben we uiteraard hulp nodig. We hebben al enkele aanmeldingen, maar ook hier geldt: "meer is beter"!

Kun je aanstaande zaterdag 23 november tussen 10:00 en 17:00 in Gieten zijn om te helpen, of heb je op een andere dag tijd om te helpen, geef je dan hier op: