Van de penningmeester

Het was eind januari hét moment om de contributie te betalen.

We hebben het dit jaar anders aangepakt. Omdat de kosten van het uit laten voeren van automatische incassos's steeds hoger werden en we hier ook dure software voor moesten aanschaffen hebben we besloten de betalingen op andere wijze te gaan uitvoeren. 
We hebben dus géén automatische incasso-opdrachten uitgevoerd dit jaar!

We hebben via Mollie payments een email verstuurd met daarin een betaallink waarmee de contributie kan worden voldaan en door ons eenvoudig is te verwerken. Dit systeem wordt wijd verbreid gebruikt en is betrouwbaar. Omdat we deze email niet vanuit ons eigen mailsysteem versturen gaat er soms wat fout. 
We kregen door onderzoek in de gaten dat deze emails door met name msn.com, live.nl en outlook.com in spam, junk, reclame of quarantaine folders zijn geplaatst.

Mocht je onbedoeld nog niet betaald hebben, bekijk dan alsjeblieft of je een betaallink van de BX Club, met als onderwerp  je lidnummer, naam en "contributie BX Club" - dat ziet er dus bijvoorbeeld zo uit: 1234 Testman, Piet contributie BX Club, dát is géén spam, junk, maar onze poging om de contributie te innen. Let voor de veiligheid wel op dat het vermelde lidnummer klopt; zo niet dan is het mogelijk tóch spam. 
Open de link in de email en betaal de contributie met iDeal. 

Alvast bedankt!