buytenplaets-suydersee.nl

Camping Buytenplaets Suydersee

Badweg 1, 8223 PA Lelystad
Tel: 0320 258 253


Let op:

  • Huisdieren zijn toegestaan.
  • Neem zelf bord en bestek mee.

Voor dit evenement hebben we van de belastingdienst ontheffing gekregen volgens de evenementenregeling.
Dat betekent dat je met een geschorste BX in goede staat, wél APK waardig maar niet per sé met geldige APK, wél tenminste WA verzekerd, naar het kampeerweekend mag komen zonder dat je hiervoor de schorsing hoeft op te heffen.

Voorwaarden evenementenregeling
Lees hier de voorwaarden evenementenregeling indien je met een geschorste verzekerde en APK-waardige auto naar dit evenement wilt komen.

Kosten kamperen met eigen kampeermiddel €20 per persoon per nacht.
(inclusief elektra, toeristenbelasting en ontbijt zaterdag en zondag)
Kosten Chinees vrijdagavond €15 per persoon
Kosten BBQ zaterdag €17,50 per persoon
Kinderen t/m 4 jaar gratis

Kosten voor het huren van één van de twee beschikbare safaritenten:
De kosten zijn €200 voor zes personen en drie nachten (Exclusieve Club prijs). Daar komen alleen de kosten van Chinees en de BBQ nog bij, die bij aankomst op de camping dienen te worden voldaan. Reserveren van een safaritent gaat via evenementen@bxclub.nl, tegen betaling van een voorschot van €100. De details omtrent betaling ontvang je per e-mail.

De club verzorgt in tegenstelling tot vorige jaren dit jaar geen ontbijt. Bij voldoende belangstelling zullen we, ieder voor eigen rekening, gemeenschappelijk broodjes bestellen.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Hierin is vastgelegd dat we zorgvuldig met uw gegevens om moeten gaan. Hoe we dit doen leggen we uit in de privacyverklaring van de BX Club Nederland