Jubileum 24 september - BX Club 25 jaar, BX 40 jaar!

bxclublogo bxcnl jubileum

INSCHRIJVEN VOOR LUNCH OF BBQ IS NIET MEER MOGELIJK!

Ja, het komt steeds dichterbij! Nog een paar laatste opmerkingen:
- Kom je met een BX die je mee wilt laten dingen naar een originele prijs in het Concours d'Élégance, laat je dan naar de achterkant van het museumgebouw loodsen, daar staan alle concours-auto's netjes opgesteld. Wel zo leuk voor de plaatjes!
- Wil je meehelpen het verkeer en de instroom in goede banen te leiden, meld je dan even bij Adriaan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Jan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Als je langs wilt komen, meld je dan even aan, liefst voor de 19e, zodat we de inkoop goed kunnen plannen!

Op 24 september vieren we als BX Club ons 25 jarig jubileum, hierbij bestaat de BX ook nog eens 40 jaar. We doen dit op een unieke, centraal gelegen, locatie: automuseum Visscher Classique in Buren Gld. Daar vind je schitterende exemplaren uit de roemruchte historie van Citroën, Peugeot, Simca. Daar mogen onze BX-en natuurlijk niet ontbreken!
Om 10 u wordt je ontvangen met koffie en vlaai. Mis vooral het onvermijdelijke welkomstwoord van onze voorzitter niet! Als je al uitgekeken zou kunnen raken op de vele prachtige auto's die het museum herbergt dan is er nog genoeg ander vertier. We organiseren een concours d'élégance voor de mooiste/origineelste/meest bijzondere BX. Vertroetel 'm dus goed en neem hem mee! Je kunt verder een mooie toerrit rijden in de omgeving. Tussen de middag wordt een lunch aangeboden. We sluiten de middag af met een barbecue (op inschrijving).
Door Visscher Classique wordt voor het concours d'élégance een bijzondere prijs ter beschikking gesteld: een dagje toeren in één van de verhuurbare klassiekers uit het museum. Reden te meer om je mooiste BX van stal te halen en er flink je best op te doen!

Ben je nog geen clublid en wil je dit evenement niet missen? Dat komt goed uit! Als je op 24 september mee komt feesten, dan betaal je EUR 50,- voor toegang én lidmaatschap tot en met einde 2023 (anders: EUR 60,-).
Ben je geen clublid? Dan ben je welkom, we vragen je dan wel om een bijdrage in de kosten. 

Programma:

 • 10:00u ontvangst met koffie en vlaai

  start museumbezoek met prijsvraag

 • 11:00u welkomstwoord

 • 12:00u lunch

 • 15:00u uitslag concours d'élégance
  start toerrit

 • 17:00u barbecue
   

Meld je snel aan via dit formulier!

 

Visscher Classique logo