Najaarsrit - Land van Maas en Waal

Na een op z’n zachtst gezegd vochtig doch uiterst geslaagd jubileumevenement is het tijd om je BX weer te pakken en af te reizen naar Gelderland voor een mooie toerrit door de streek “Land van Maas en Waal”,  gelegen tussen de rivieren de Maas en de Waal. Ons clublid Kees Lindhout heeft hier een mooie toerrit uitgezet!
Volgens de trivia van Wikipedia wordt de streek door de Koninklijke Luchtmacht als laagvlieggebied gebruikt. Mocht dat op die dag ook zijn, laat je niet verleiden om mee te doen, de kans dat je wint is nihil😊

Niet alleen de omgeving, ook de hoofdprijs is niet mis. Je maakt namelijk kans op een schaalmodel van een BX 16 TRS uit 1983, in Blanc Meije!
 
Indien je je BX geschorst hebt en eigenlijk toch ermee zou willen rijden is het goed om te weten dat er toestemming is verleend om met een APK waardige geschorste en verzekerde BX te mogen rijden. Als je hiervan gebruik wil maken, geef je kenteken dan door op het aanmeldformulier.
 
De start -en finishlocatie is:
Forellenvijver en paviljoen De Forel, Dorpsstraat 39, 6617 AB Bergharen
NB: navigeer naar Café ’t Trefpunt, Dorpsstraat 37, 6617 AB, parkeer op het parkeerterrein en loop door naar het eind van het parkeerterrein, naar “paviljoen De Forel”

Programma:

  • 11:00-12:00 uur Ontvangst met koffie en appelgebak
  • 12:00-16:00 uur Toerrit
  • 16:30 uur Prijsuitreiking, met als hoofdprijs een prachtig schaalmodel van onze geliefde BX!

Na de toerrit is er gelegenheid om op eigen kosten te blijven eten.

Meld je snel aan via dit formulier!