Nieuws van de BX Club - november 2021

Help ons. We zitten er even doorheen! Doe mee op 11 of 16 december!
Met een aankomend jubileumjaar en een nog vrijwel lege evenementenkalender voor 2022 beginnen we ons als - grotendeels aftredend - bestuur toch wel zorgen te maken. Mocht je het nog niet vernomen hebben, voor de komende ALV in maart 2022 zoeken we een nieuwe voorzitter en penningmeester omdat zowel Jan als Esther hebben aangegeven af te treden en niet herkiesbaar te zijn.

We doen een dringend beroep op jullie om mee te helpen en willen daarover in gesprek. Omdat we iedereen die mee wil doen in staat willen stellen om aan te haken doen we dit via twee Zoom-sessies, waarvoor later nog aan iedereen een link wordt toegestuurd.
De datums die wij vastgesteld hebben zijn:
zaterdagochtend 11 december 11:00 u - 12:00 u
donderdagavond 16 december 19:30 - 20:30 u

Magazijndag 27 & 28 november
Het komt er weer aan. Deze keer is het een aanrader om er een gezellig weekeind van te maken. Boek hiervoor in de omgeving tijdig een accomodatie.
Exclusief voor leden van BX club Nederland bieden wij magazijndag 2.0

Programma:
Zaterdag verzamelen bij het club magazijn om 9.30 uur. We hebben weer een mooie rit door Drenthe met met mooie prijzen. Na de rit of een dag gezellig opruimen in het magazijn is er een heerlijke huisgemaakte pompoensoep.

Op zondag is er ook gelegenheid de rit te rijden en gezellig bij te kletsen.
Ook de eerder gereden ritten zijn voor leden die deze nog niet gereden hebben beschikbaar. Op zondag is er de gebruikelijke kom snert.
Er is genoeg te doen en zien in de omgeving om er even lekker uit te gaan.

We houden wel rekening met elkaar en we houden gepaste afstand.

De eerder genoemde rally op het TT-circuit gaat helaas niet door, evenals de autoshow in Eelde.