Nieuwsbrief - April 2024

Zaterdag 20 april 10:00 u - magazijn - stoelendans!
We zijn achter de schermen nog druk bezig om het nieuwe magazijn bewoonbaar te maken en te houden. Daar moet  nog heel veel voor worden opgeruimd, meer dan wat er in de ruimte past. Heb je belangstelling voor interieurdelen - waarvan we er héél veel hebben - kom dan vooral langs!
We verkopen die dag interieurs en intererieurdelen met flinke korting. Zoek je nog een stoel of wellicht een compleet interieur, kom dan vooral langs in Arkel!
We zijn vanaf 10:00 geopend aan de Vlietskade 1714 in Arikel. Tot dan!
Nog meer stoelendans - nieuwe rollen bestuursleden!
Inmiddels heeft het bestuur in de nieuwe samenstelling vergaderd. Daar is de volgende taakverdeling uitgekomen:
Adriaan Elsenaar - voorzitter
Willem van Strik - penningmeester
Atilla Erhan - secretaris
Roland Rutgers - evenementen coördinator
Evert Loos, Richard de Reus - magazijn
Kees Lindhout - algemeen ondersteunend
Welkom iedereen op zijn al dan niet nieuwe positie! Succes in jullie nieuwe rol!
Herinnering - voorjaarsrit 14 april - Gorinchem - Arkel
Meld je nog snel even aan! We willen jullie graag uitnodigen voor een leuke, maar toch ook bijzondere rit die door Adriaan en Willem is uitgezet.
Vanaf 10:30 uur zullen we verzamelen bij "Jimmy's" in Gorinchem. Traditiegetrouw genieten we daar van een kopje koffie met iets lekkers.
Het idee is om dan rond 12 uur van start te gaan met de rit. Het bijzondere aan de rit is toch wel de eindbestemming, ons nieuwe magazijn in Arkel. Hier mogen jullie kennis maken met de nieuwe locatie én het door meerdere mensen verrichte harde werk om het magazijn op te zetten, in te richten én te vullen met onze gehele voorraad.

De startlocatie:
Jimmy's
De Linie 34
4208 DE Gorinchem
Verzamelen vanaf 10:30 uur
Aanvang rit vanaf 12:00 uur

NB: De eindlocatie is nabij het clubmagazijn:
Vlietskade 1714
4241 WJ Arkel

Voorafgaand aan de rit is het mogelijk om bij Jimmy's op eigen kosten te lunchen. Na afloop van de rit stellen we voor om in Arkel, vrijblijvend en wederom op eigen kosten, bij "De Nijl", de lokale variant van wat oudgedienden kennen als "de Sphinx" (ons vaste eindpunt na een magazijndag in Noordwolde) de dag af te sluiten met een maaltijd.
Wij vragen jullie om je aan te melden door dit aanmeldformulier in te vullen.
We hopen op een grote opkomst met veel BX-en en natuurlijk op mooi lente weer, samen hét recept voor een gezellige dag!!!