Nieuwsbrief maart 2024

Voorjaarsrit 14 april - Gorinchem - Arkel
Het aftellen tot de voorjaarsrit op zondag 14 april is nu toch echt begonnen.

We willen jullie graag uitnodigen voor een leuke, maar toch ook bijzondere rit die door Adriaan en Willem is uitgezet.

Vanaf 10:30 uur zullen we verzamelen bij "Jimmy's" in Gorinchem. Traditiegetrouw genieten we daar van een kopje koffie met iets lekkers.

Het idee is om dan rond 12 uur van start te gaan met de rit. Het bijzondere aan de rit is toch wel de eindbestemming, ons nieuwe magazijn in Arkel. Hier mogen jullie kennis maken met de nieuwe locatie én het door meerdere mensen verrichte harde werk om het magazijn op te zetten, in te richten én te vullen met onze gehele voorraad.

De startlocatie:
Jimmy's
De Linie 34
4208 DE Gorinchem
Verzamelen vanaf 10:30 uur
Aanvang rit vanaf 12:00 uur

NB: De eindlocatie is nabij het clubmagazijn:
Vlietskade 1714
4241 WJ Arkel

Voorafgaand aan de rit is het mogelijk om bij Jimmy's op eigen kosten te lunchen. Na afloop van de rit stellen we voor om in Arkel, vrijblijvend en wederom op eigen kosten, bij "De Nijl", de lokale variant van wat oudgedienden kennen als "de Sphinx" (ons vaste eindpunt na een magazijndag in Noordwolde) de dag af te sluiten met een maaltijd.

Wij vragen jullie om je aan te melden door dit aanmeldformulier in te vullen.

We hopen op een grote opkomst met veel BX-en en natuurlijk op mooi lente weer, samen hét recept voor een gezellige dag!!!
Het nieuwe magazijn krijgt vorm!
Door enorme inspanning van velen, waaronder  Evert Loos, Kees Lindhout en Hugo Buwalda is er in Arkel een nieuw magazijn verschenen.
Op zaterdag 16 en 23 maart zijn de spullen verhuisd van Gieten naar Arkel.
Afgelopen zaterdag 23 maart is door een ploeg in Gieten de laatste vrachtwagen ingeladen en door Atilla Erhan van Gieten naar Arkel gereden. Dat was overigens soms flink passen en meten, zoals op deze foto te zien is, maar hij kan weer opgelucht ademhalen gelukkig!

Toen de vrachtwagen eenmaal bij de loods was aangekomen, begon het uitladen. Vele handen maken... nouja, nog steeds een heleboel werk, waarbij ook Nico Eskes en Joep Remmen hard meewerkten.


En, wat ook mooi is, het oude magazijn in Gieten is door onder anderen Kasper Tuin bezemschoon achtergelaten, op tijd en volgens afspraak met de verhuurder, Aad

Het is dus gelukt! Dank aan iedereen die in Gieten of Arkel op deze of eerdere dagen heeft meegeholpen om de verhuizing tot een succes te maken!

Tijd om tot rust te komen? Helaas nog niet. Er moet nog wel ontzettend veel ingeruimd en opgeruimd worden; we gebruiken op dit moment nog een opberghok wat niet bij het door ons gehuurde gedeelte hoort. Soepel van de verhuurder, maar daar moeten we natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Daarom zullen we in de komende periode, met jullie hulp, nog meer tijd in het magazijn moeten stoppen. Maar dan staat er ook wat moois!
Over de precieze data waarop we een en andere denken te gaan doen, informeren we jullie zodra we een planning hebben!
 
Even voorstellen - nieuw bestuur!
Gelukkig blijkt dat we nog betrokken leden hebben die verantwoordelijkheid willen dragen. Op de recente algemene ledenvergadering zijn Atilla Erhan, Richard de Reus en Kees Lindhout toegetreden tot het bestuur. Daarmee bestaat het bestuur uit:
Adriaan Elsenaar - voorzitter
Willem van Strik - penningmeester
Roland Rutgers - evenementen coördinator
Evert Loos - magazijn coördinator
Richard de Reus
Kees Lindhout
Atilla Erhan
Binnenkort wordt in een bestuursvergadering afgesproken wie welke verantwoordelijkheden op zich neemt. Daarover in een volgende nieuwsbrief meer!
 
Clubagenda, meetings, toerritten

Zondag 14 april - Voorjaarsrit Arkel en omgeving

Voor meer activiteiten, kijk op de website:
https://bxclub-nederland.nl/evenementen/