Nieuwsbrief - 2e Helft April 2024

Herinnering - zaterdag 20 april 10:00 u - magazijn - stoelendans!
We zijn achter de schermen nog druk bezig om het nieuwe magazijn bewoonbaar te maken en te houden. Daar moet nog heel veel voor worden opgeruimd, meer dan wat er in de ruimte past.

Heb je belangstelling voor interieurdelen - waarvan we er héél veel hebben - kom dan vooral langs!
We verkopen die dag interieurs en interieurdelen met flinke korting. Zoek je nog een stoel of wellicht een compleet interieur, kom dan vooral langs in Arkel!
We zijn vanaf 10:00 geopend aan de Vlietskade 1714 in Arikel. Tot dan!
 
Verslag voorjaarsrit 14 april - Gorinchem - Arkel
Door Kees Lindhout
Zonnig, droog en niet te warm was het, tijdens de voorjaarsrit 2024. Ideaal weer dus. Het startpunt vinden was wat lastig voor wie op een oudere navigatie moest vertrouwen, want het wijkje in Gorkum waar het verzamelpunt Jimmy Coffee is gevestigd, is zó nieuw dat sommige apparaten in het duister tastten. Ook door de nieuwigheid kwamen, ondanks de BX-clubbanners, niet alle deelnemers op dezelfde parkeerplaats bij het winkelcentrumpje terecht.

Na de koffie werd om twaalf uur gestart met de rit. Deze voerde langs soms idyllische dijken en weggetjes door o.a. de Molenlanden en Vijfherenlanden. Plaatsjes als Spijk, Everdingen en Lexmond werden tijdens de eerste etappe aangedaan. De pauzeplaats, iets van de weg af aan de Lek gelegen, bleek een perfect rustpunt.
Daar kon, tussen de ongeveer vijftien BX’en, de fraaie zwarte GTi van Sabrina Huijnen bewonderd worden, alsmede een opvallende outsider, de gifgroene Visa Super, bestuurd door ons nieuwe lid Eelco Hilberts.
Deel twee voerde o.a. door Streefkerk en Kinderdijk en had als voorlopig eindpunt het nieuwe magazijn in Arkel, waar natuurlijk een kijkje kon worden genomen.

Daar was ook de prijsuitreiking voor het correct beantwoorden van de onderweg ingevulde vragen. Winnaar: Evert Loos! Het echte eindpunt van deze voorjaarsrit was de niet ver van het magazijn gelegen grillroom-pizzeria De Nijl in Arkel, waar bijna twintig personen een geslaagde dag met een maaltijd afsloten.
 
Word ook lid van de BX Club NL Whatsapp groep!
Nog niet iedereen is lid van onze BX Club Nederland Whatsapp groep. Heb je wat leuks te melden over je BX, heb je een mooie BX gespot, of heb je een vraag of probleem waarmee je niet verder komt, sluit je aan bij deze door Hans Everse en Joost Adriaanse beheerde groep!
Stuur hiervoor even een berichtje via Whatsapp naar Hans Everse, 06-38915285
Welkom!
 
Vervolg van nog meer stoelendans - wijziging rollen bestuursleden!
Inmiddels heeft het bestuur in de nieuwe samenstelling vergaderd. En daarna is er nog lang nagepraat. Daaruit is een kleine wijziging in rolverdeling voortgekomen. Kees en Atilla hebben van plek geruild; Kees is daarom vanaf nu secretaris, Atilla algemeen ondersteunend bestuurslid. Daarmee bestaat het bestuur nu uit de volgende leden met de bijbehorende rollen:
Adriaan Elsenaar - voorzitter
Willem van Strik - penningmeester
Kees Lindhout - secretaris
Roland Rutgers - evenementen coördinator
Evert Loos, Richard de Reus - magazijn
Atilla Erhan - algemeen ondersteunend
Welkom iedereen op zijn al dan niet nieuwe positie! En nogmaals, succes in jullie nieuwe rol!
 
 
Deze nieuwsbrief werd in nauw overleg met het bestuur samengesteld door de redactie.

Heb je ook wat interessants voor in de nieuwsbrief?
Dat is van harte welkom! Stuur je bijdrage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De redactie bekijkt of het plaatsbaar is in de nieuwsbrief. Ook kan een artikel op de website worden geplaatst als het ons daarvoor meer geschikt lijkt.
De redactie - Jan Grootveld