Nieuwsbrief mei 2024

Magazijndagen 2024

Let op, aangepaste starttijd van de magazijndagen op 22 juni en 27 juli, we beginnen dan om 11:00 in plaats van de eerder vermelde starttijd.

Er is achter de schermen super hard gewerkt om het magazijn te ordenen en spullen uit te zoeken. Kijk eens hoe mooi het geworden is!
Intussen zijn we zover dat ons nieuwe magazijn in Arkel maandelijks de deuren opent volgens een vast schema. Het wordt iedere 4e zaterdag van de maand, uitzonderingen voorbehouden.


Voor nu hebben we de volgende data gepland:

zaterdag 25 mei 10-17 u
zaterdag 22 juni 11-17 u let op: aangepaste starttijd
zaterdag 27 juli 11-17 u let op: aangepaste starttijd
Hou voor meer data de nieuwsbrief en website in de gaten!

Het wordt ook mogelijk om het magazijn tussendoor te bezoeken.

Leden en bestuursleden zijn nog steeds bezig met inrichten en sorteren op sommige doordeweekse dagen en ook af en toe op zaterdag. Evert Loos coördineert dit. Stuur een magazijnvraag naar de club en dan kan hij je informeren over tussentijdse bezoekmogelijkheden.

We proberen zoveel als mogelijk het magazijn te bemannen met ten minste 1 persoon die veel weet van de techniek van de BX.
Wil je hier aan bijdragen, laat het ons weten, dat kan via dit formulier!

NB: We zijn gevestigd aan de Vlietskade 1714 in Arkel
Het terrein voor het magazijn is alleen voor laden en lossen bedoeld. Als je het magazijn bezoekt, parkeer dan aan de overkant van de Vlietskade, op het grote parkeerterrein voor Construction Products Group, Vlietskade 1032.
 
Afscheid
Ik, Jan, heb in de afgelopen jaren afscheid genomen van het bestuur. Eerst ben ik teruggetreden als voorzitter; daarna ben ik vanwege gezondheidsredenen gestopt als bestuurslid. Inmiddels ben ik nog actief als redacteur van deze nieuwsbrief.
Uit handen van het vorige en huidige bestuur heb ik daarop een aantal mooie afscheidscadeaus mogen ontvangen.
Naast een goed gevulde envelop die ten goede is gekomen van mijn "vintage audio" verzameling ontving ik ook een heus standbeeld van mijzelf als Grote Smurf, en een prachtig schaalmodel van onze geliefde automobiel! Behalve de kleur en de deurstrips is het sprekend mijn Trashje!.
Veel dank aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben!

 
Zet 'm in je agenda, het kampeerweekend!
Frans, Diana en Rik zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen. Zet 'm alvast in je agenda, zodat je het niet mist. Meer informatie volgt binnenkort!
Vrijdag 16 t/m zondag 18 augustus - Kampeerweekend 2024 - laatste info: het wordt helaas NIET IN Luxemburg!
 
Najaarsrit regio Nijmegen!
Inmiddels is er een najaarsrit in voorbereiding. Deze zal worden opgeluisterd met een lezing door Thijs van der Zanden van Citrovisie, auteur van vele Citroën-gerelateerde boeken waaronder ook een mooie over onze geliefde BX
Zaterdag 12 oktober - najaarsrit - regio Nijmegen
 
 
Word ook lid van de BX Club NL Whatsapp groep!
Nog niet iedereen is lid van onze BX Club Nederland Whatsapp groep. Heb je wat leuks te melden over je BX, heb je een mooie BX gespot, of heb je een vraag of probleem waarmee je niet verder komt, sluit je aan bij deze door Hans Everse en Joost Adriaanse beheerde groep!
Stuur hiervoor even een berichtje via Whatsapp naar Hans Everse, 06-38915285
Welkom!
 
Correctie - Verslag voorjaarsrit 14 april - Gorinchem - Arkel
We hadden het mis... deze gifgroene Visa Super is niet van ons nieuwe lid Eelco Hilberts, hij was uitsluitend de bestuurder. Excuses voor de verwarring.
 
Deze nieuwsbrief werd in nauw overleg met het bestuur samengesteld door de redactie.

Heb je ook wat interessants voor in de nieuwsbrief?
Dat is van harte welkom! Stuur je bijdrage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De redactie bekijkt of het plaatsbaar is in de nieuwsbrief. Ook kan een artikel op de website worden geplaatst als het ons daarvoor meer geschikt lijkt.
De redactie - Jan Grootveld