Nieuws van de BX Club - februari 2022

Logo

Geacht lid,

Contributie 2022:
Binnenkort wordt de betaallink verstuurd waarmee je de contributie voor 2022 kunt overmaken, mocht je die nog niet hebben betaald. Hou dus je mailbox, en ook je spam/junk/ongewenste mail in de gaten! Mocht het om wat voor reden dan ook niet lukken, maak dan je contributie zelf over, EUR40, op rekening NL25 INGB 0006 3069 95 tnv BX Club Nederland, onder vermelding van je lidmaatschapsnummer - anders weten we niet van wie het geld afkomstig is. Zorg er hoe dan ook voor dat je contributie vóór 31 maart op onze rekening is beland.

Evenementenkalender 2022:
We hebben inmiddels dankzij enkele actieve leden enige evenementen op de kalender staan. Gelukkig maar!
Het dichtstbijzijnde: op zaterdag 9 april - een week na de ALV - wordt de voorjaarsrit, georganiseerd door de familie Hannewijk, verreden. Alle informatie vind je hier!

Hou de website www.bxclub.nl in de gaten, daar vind je de meest actuele versie!

Algemene ledenvergadering (ALV):
Op zaterdag 2 april houden we onze jaarlijkse ALV, in locatie de Belleman te Zwartebroek (bij Amersfoort), vooraf hebben we een gezamenlijke lunch.
Nog belangrijker: wil je je verkiesbaar stellen als bestuurslid of wil je meedoen met één van de commissies, laat dan tijdig wat van je horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of antwoord op deze email!

40 ans de la BX (40 jaar BX):
Namens Jip Stam het volgende bericht: ”In september 1982 werd de BX aan de wereld gepresenteerd. Een doos met daarop de woorden “Voici la nouvelle Citroën” daalde neer vanaf de Eiffeltoren en werd onder grote belangstelling geopend. Het was het begin van misschien wel de succesvolste Citroën aller tijden – niet in de laatste plaats in Nederland.

Om te vieren dat dit succes 40 jaar geleden begon, organiseert Les Chevrons d’Alsace Lorraine van 3 t/m 5 juni een groot evenement in Dossenheim-sur-Zinsel, Frankrijk, met als belangrijkste onderdeel een grote, internationale BX-verzameling. Daarbij kan een Nederlandse delegatie natuurlijk niet ontbreken, en daarom zijn alle leden van harte uitgenodigd om samen met clubgenoten naar de Elzas af te reizen.
Kaartjes voor het evenement (incl. maaltijd, overnachting en ontbijt) zijn via deze link te verkrijgen. Geïnteresseerden kunnen zich tevens melden bij mij, Jip, (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ik zal een lijst bijhouden van de deelnemende leden.”

Kom je ook bij onze WhatsApp groep?
Hans en Joost melden ons: "Om meer en sneller met elkaar in contact te komen en blijven, en ideeën te delen over gezamenlijke ritten, hulp te vragen of bieden bij een klus aan je auto of een onderdeel te vinden, lijkt het ons een goed idee om een whatsapp groep te starten waaraan ieder lid kan deelnemen.”
Wil je hiervan gebruik maken? Stuur dan een whatsappje naar Hans Everse, 06-38915285, en hij voegt je toe. Samen met Joost beheert hij de groep.

Met vriendelijke groet
- het bestuur van BX Club Nederland