En Avant

We proberen twee keer per jaar ons clubblad En Avant! te laten verschijnen. Momenteel is helaas zelfs éénmaal niet haalbaar door gebrek aan vrijwilligers om dit clubblad in stand te houden. Dit komt voornamelijk door een tekort aan kopij. 

Heb jij technische, historische of andere kennis van de BX die je kunt omzetten in kopij, laat dan snel wat van je weten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de En Avant vind je naast verslagen van club-evenementen en belevenissen van leden ook praktisch gerichte technische informatie. Verder hebben we enkele min of meer vaste rubrieken, zoals "BX in de Pers". Daarin schenken we aandacht aan BX-en die op de een of andere manier in het nieuws, óf aan hun einde komen. We willen een blad voor, en ook door, onze leden zijn.

Je kunt kopij sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of naar het postadres achterop de En Avant!
Heb je vragen over de En Avant; stel ze aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..