Het magazijn is verhuisd, en nu...

Het is zover, we hebben de deur van ons oude magazijn in Noordwolde-Zuid achter ons dicht getrokken. Dankzij de noeste arbeid van velen is het toch nog op tijd gelukt om alle spullen over te krijgen naar onze nieuwe stek in Gieten.

Dat betekent eerlijk gezegd nog niet dat we klaar zijn. Er moet nog een heeeeeeele grote berg spul worden uitgezocht, gesorteerd, opgeborgen, opgestapeld etc. en onvermijdelijk zullen we ook nog beschadigde dingen moeten weggooien. We moeten de aanwezige spullen gaan inventariseren. Want wat we niet weten te vinden kunnen we natuurlijk ook niet leveren. 

Genoeg te doen dus, en gezien de huidige situatie kunnen we dit hooguit met hele kleine groepjes tegelijk doen. Zodra we er kans toe zien zullen we daarvoor weer een oproep rondsturen.

Mocht je willen meehelpen, eenmalig of op vaste basis, dan mag je je altijd melden bij het bestuur. Dat gaat het handigste via het contactformulier.

Alvast bedankt, en hopelijk tot snel!

 

Magazijn - nog een hoop te doen!

De magazijnverhuizing is grotendeels achter de rug. Door de tomeloze inzet van een groep clubleden is de meeste voorraad inmiddels aanbeland in het nieuwe magazijn in Gieten.

Om echt van start te kunnen gaan met het magazijn op de nieuwe lokatie moet nog wel het nodige gebeuren. Er moeten nog enkele stellingen worden gebouwd; de gecreëerde stellingruimte moet worden gevuld met de nog her en der verspreid staande dozen en kratten, er moet nog wat resterend spul worden opgehaald uit het oude magazijn.

Kortom: genoeg te doen voordat we met gepaste trots ons nieuwe magazijn kunnen laten zien!

Wil je daaraan bijdragen, geef dat dan even door via het contactformulier en laat weten wanneer je beschikbaar bent, en of je ook in de toekomst deel wilt uitmaken van de magazijnploeg.

Alvast bedankt!